Márciusi Áresőőőő (A készleten lévő nem akciós termékekre) ! Készülékekre: -5% Kód: KOD5% Tartozékokra: -20% Kód: KOD20%  2024.02.29-2024.03.31-ig 50.000.-huf felett ajándék adatkábel!

Kérdése van? Hívjon minket! +36703804362

Bluetooth Sztereó Headset

28termék
ÚJ

Tulajdonságok:A Defunc True Go Slim, a Defunc True Go kistestvére ami zökkenőmentes hang- és kommunikációs élményt nyújt kis méretben. A füldugók világszerte egyedülálló, saját fejlesztésű, fogyasztói betekintésen alapuló MultiTip kialakítással rendelkeznek a hosszú távú kényelem érdekében. Akár 22 órás játékidő a töltőtok segítségévelAkár 4 óra aktív lejátszási időHangerőszabályozóÉrintésvezérl ésKiváló, biztonságos illeszkedésErőteljes hangzásTartós kényelemKapcsolat: Bluetooth 5.0Töltés: USB-CVezeték nélküli hatótávolság: 10 mIPX4 vízállóság

Gyártó:
Defunc
Szín:
rózsaszín
Garancia:
12 Hónap
Raktáron (1 db)
19 500 Ft
ÚJ

Hallgassa kedvenc zenéit a legjobb minőségben, bárhol is van! Az Edifier X2 fülhallgató 13 mm-es hangszóróval rendelkezik és támogatja a Bluetooth 5.1 csatlakozást, valamint 7 órán keresztül is képes működni egyetlen töltéssel. A speciális játékos mód alacsony késleltetést és aktív zajszűrést biztosít, a fülhallgató pedig rendkívül kényelmes és IP54 vízállósággal rendelkezik.

 

Hihetetlen hangminőség
A kompakt mérete ellenére a fülhallgató rendkívüli hangminőséget biztosít. A nagy hangszórók tökéletes harmóniát biztosítanak az erőteljes basszussal és a magas hangokkal, emellett pedig korábban ismeretlen részleteit is megismerheti a kedvenc dalainak.

 

Gamereknek is!
Szeret játékokkal játszani? Akkor ez a termék tökéletes választás lesz! A fülhallgató egy speciális játék móddal rendelkezik, ami garantálja az alacsony késleltetést. A videó és a hang tökéletes szinkronizációja könnyebbé teszi majd, hogy hallja és beazonosítsa az ellenfeleit, és nem fog meglepődni, amikor egy újabb győzelmet zsebel majd be!

    • Bluetooth: V5.1
    • Bluetooth protokollok: HFP, A2DP, AVRCP
    • Hatótávolság: 10 m
    • Üzemidő: 7 óra (fülhallgató) + 21 óra (töltőtok)
    • Akkumulátor-kapacitás: 37 mAh (fülhallgató) | 350 mAh (töltőtok)
    • Töltő port: USB-C típusú
    • Bemenet: 5V / 200mA (fülhallgató) | 5V / 1A (töltőtok)
    • Hangkódolás: SBC
    • Meghajtók: 13mm dinamikus
    • Frekvenciaválasz: 20Hz - 20KHz
    • Mikrofonok: 2 (1 mindegyik fülhallgatón)

 

Gyártó:
Edifier
Szín:
rózsaszín
Garancia:
12 Hónap
Raktáron (1 db)
17 999 Ft
ÚJ

Edifier X3s Az X3s vezeték nélküli fejhallgató sikeres megoldás, amely egyszerre ötvözi a kényelmet és a stílusos, átgondolt dizájnt. Biztos, hogy kiváló hangminőséget és stabil, zavartalan hangjelátvitelt biztosítanak. Nem kell aggódnia a kompatibilitási problémák miatt, mivel a Bluetooth 5.2 csatlakoztathatóság lehetővé teszi, hogy a piacon kapható legtöbb modern modellel csatlakozhasson. Emellett a kompakt kialakításnak köszönhetően a fejhallgató könnyen szállítható, így otthon vagy egy hosszú utazás során is élvezheti kedvenc dalainak társaságát. Viszlát, zavaró zajok A hatékony CVC 8.0 zajszűrés a zökkenőmentes átvitellel kombinálva biztosítja a problémamentes telefonhívásokat, függetlenül attól, hogy éppen hol tartózkodik. Fogadjon minden bejövő hívást a buszon hazafelé vagy egy zsúfolt szupermarketben anélkül, hogy aggódnia kellene az interferenciától. A kívülről érkező zavaró zajokat alaposan kiküszöböli, így a hangjelzés tiszta és éles marad. Így bármilyen zsúfolt helyen szabadon kommunikálhat szeretteivel

Bluetoo th: V5.2 verzióBluetooth protokoll :A2DP / AVRCP / HFPLejátszási idő: Kb. 8 óra (fülhallgató) + 20 óra (töltőtáska)Töltési idő: Kb. 2 óraVezető méret. 6 mmSPL. 94 +/- 3 dBIP-besorolás. IP55Nettó súly. 62 g

Gyártó:
Edifier
Szín:
Fekete
Garancia:
12 Hónap
Raktáron (1 db)
23 999 Ft
ÚJ

A Haylou BC01 vezeték nélküli csontvezetéses fejhallgató tökéletes az edzésekhez és még sok máshoz. Rendkívül könnyűek, kényelmesek és vízállóak, valamint kiváló minőségű hangzást biztosítanak. Akár 8 órás üzemidővel büszkélkedhetnek, és támogatják a gyors mágneses töltést. A Bluetooth 5.2 villámgyors átvitelt garantál, a cVc zajcsökkentés és a kettős mikrofon pedig lehetővé teszi, hogy szabadon beszélhessen telefonon.

Kényelem is biztonság

Miért ideális a csontvezetéses fejhallgató a sportolók számára? Nemcsak könnyűek és kényelmesek, de nem tömítik el a füleit, és nem szigetelik el a környezetétől. Így bármikor hallhatja, mi történik Ön körül, és például cseveghet a barátaival. A hasonló készülékek az egészsége szempontjából is biztonságosabbak - csökkentik a halláskárosodás kockázatát. Mivel nem a hallójárataiba helyezik be őket, így a baktériumokkal és szennyeződésekkel való érintkezést is csökkenthetik.

Hosszan tartó használat

Hallgasson zenét edzés közben vagy kerékpározás közben, és ne aggódjon - a fejhallgató nem merül le túl gyorsan. A BC01 üzemideje eléri a 8 órát - ez körülbelül 200 dal lejátszásához elegendő. A termék további előnye a mágneses gyorstöltés. Csatlakoztassa a fejhallgatót a tápegységhez körülbelül 10 percre, és további 2 órán át képes lesz zenét hallgatni! A BC01 100%-os feltöltéséhez mindössze körülbelül 1,5 órára van szüksége.

Gyártó:
Haylou
Szín:
Fekete
Garancia:
12 Hónap
Raktáron (1 db)
44 999 Ft
ÚJ

Haylou W1 vezeték nélküli fülhallgatóval egyetlen töltéssel akár 6 órán keresztül élvezheti a kiváló hangminőséget.  
A Bluetooth 5.2 megbízható kapcsolatot biztosít, a Knowles dinamikus illesztőprogram és az aptX Adaptive pedig természetes, kristálytiszta hangot biztosít késés nélkül.  
Beszéljen szabadon telefonon, a CVC 8.0 zajcsökkentéssel és a beépített mikrofonokkal.  
A fülhallgató ergonómikus kialakítása álomszerű kényelmet nyújt, a beépített érintőpanel pedig könnyen használhatók.

A legfontosabb funkciók mindig kéznél vannak

Nincs több keresés az okostelefonon, amikor le akarja állítani a lejátszást vagy műsorszámot váltani.  A Haylou W1 beépített érintõpanelekkel rendelkezik, amelyek lehetõvé teszik azok kényelmes kezelését.  Ehhez csak néhány koppintás szükséges! Így többek között kihagyhatja a dalokat, szüneteltetheti vagy folytathatja a lejátszást, valamint fogadhatja és befejezheti a telefonhívásokat.  Aktiválhatja az ypur telefon intelligens hangsegédjét is.

Gyártó:
Haylou
Szín:
Fekete
Garancia:
12 Hónap
Raktáron (1 db)
19 500 Ft
ÚJ

A HUAWEI FreeBuds Lite (CM-H1C) egy vezeték nélküli Bluetooth sztereó fülhallgató. Kialakítása lehetővé teszi a fülhallgató kényelmes és biztonságos használatát, akár sportolás közben is, gubancolódástól mentesen. Bluetooth-on keresztül párosítható más eszközökkel. Az egyszerű hanghívást és a zene lejátszását az érintésvezérelt felület biztosítja, kiváló dinamikatartománnyal kiegészülve.

Koppintásos vezérlés

Ha a fülhallgatót zenehallgatásra használjuk, a lejátszás / szüneteltetéshez duplán koppintsunk a jobb fülhallgatóra. A fülhallgató viselése közben a bal oldali fülhallgatót kétszer érintsd meg, hogy a párosított Huawei telefonon megnyithasd a hangsegédet. (Megjegyzés: A HiVoice Bluetooth kapcsolót engedélyezni kell, hogy ez a funkció megfelelően működjön.)Ha a bejövő hívást a párosított telefonon fogadja, akkor a hívás fogadásához kétszer érintsd meg a fülhallgatót. Hívás közben kétszer érintsd meg a fülhallgatót a hívás befejezéséhez.

Csepp- és verejtékálló

A FreeBuds Lite IP54-es csepp- és porrezisztencia-besorolással rendelkezik, hogy edzés közben is biztonsággal használhasd.

Gyártó:
Huawei
Szín:
Fekete
Garancia:
12 Hónap
Raktáron (1 db)
33 500 Ft
ÚJ

                  Intelligens edzés

  • Tervezzen, rögzítse és elemezze az edzése eredményeit. Több mint 40 gyakorlatból választhat, egészen a kezdőtől a haladóig. Használja az időkorlátos vagy az ismétléses tréninget miközben motivált marad a kedvenc zenéivel.
    • Trackfit szenzor
    • Ha kombinálja a crossfit edzést futással, a beépített TrackFit nyomon követi a megtett távolságot, lépések számát és elégetett kalóriát. Jabra Sport Life applikáció segítségével részletesen eltárolhatja és elemezheti eredményeit.
    • Magával ragadó vezeték nélküli zene
    • Ne kössön kompromisszumot, ha a zene minőségéről van szó! A Jabra Sport Coach a legjobb hangzást hozza el, mindezt a zavaró vezetékek nélkül, így önnek elég csak az edzésre koncentrálnia!

 

16 g

Méret: 18x21x32mm

Mikrofon: MEMS mikrofon

Hangszóró: 6mm dinamikus

Bluetooth: 4.0

Használati idő: akár 5.5 óra

Készenléti idő: akár 10 nap

NFC támogatás: Igen 

 

A termék személyesen is megvásárolható üzletünkben!

9023. Győr Királyszéki út 33.

Telefonszám:

+36 70/ 366 88 99

Nyitvatartás:

Hétfőtől-szombatig: 9-20 óráig

Vasárnap: 9-19 óráig

Gyártó:
Jabra
Szín:
Piros-Fekete
Garancia:
12 Hónap
Raktáron (1 db)
32 500 Ft
ÚJ

Könnyű, kényelmes és kompakt. Tartós fülhallgató ház. A 9mm hangszórók, reprodukálják a JBL Pure Bass hangot, amit tapasztalhat koncerttermekben, arénákban és hangstúdiókban is használnak szerte a világon.
A single-gombos távirányító és gubanc-mentes lapos kábel segíti a zene lejátszást, valamint headset beépített mikrofonnal. Így a JBL T110 mindennapi társ a munkában, otthon és menet közben.

Gyártó:
JBL
Szín:
Zöld
Garancia:
12 Hónap
Raktáron (1 db)
21 999 Ft
ÚJ

Bemutatkozik a JBL TUNE 215BT vezeték nélküli fülhallgató JBL Pure Bass Sound-al. A 16 órás akkumulátor-üzemidőnek köszönhetően vezeték nélkül továbbíthatják a kiváló minőségű JBL Pure Bass hangot. A prémium házban egy pár 12,5 mm-es meghajtó található, amely komoly basszust ad, míg a puha, ergonómikus alakú füldugók biztosítják, hogy a hallgatási élmény kényelmes maradjon hosszú órákon át. Ezenkívül egy háromgombos távvezérlő mikrofonnal egy gabalyodás-mentes kábelen lehetővé teszi a zene és a hívások vezérlését, valamint a hangsegédek elérését. A többpontos kapcsolat lehetővé teszi, hogy soha ne hagyj ki egy hívást se, így a JBL TUNE 215BT mindennapos társaddá válhat.

A JBL több mint 70 éve tervezi a pontos, lenyűgöző hangzást a világ nagy koncerttermeiből vett minták alapján.

16 órás akkumulátor-üzemidő

Élvezd a zenét akár 16 órán keresztül. Töltsd fel teljesen 2 óra alatt, vagy 1 óra használatot nyerhetsz mindössze 10 perc töltéssel.

Többpontos kapcsolat

Lehetővé teszi, hogy zökkenőmentesen válthass egy tableten nézett videóról egy telefonról jövő hívásra.

Voice Assistant

Könnyedén elérheted telefonod hangsegédjét a fejhallgatóról.

 

Gyártó:
JBL
Szín:
Fekete
Garancia:
12 Hónap
Raktáron (1 db)
22 999 Ft
ÚJ

Érvezze a kiváló minőségű hangzást és a megbízható vezeték nélküli kapcsolatot. A Lenovo LP40 fejhallgató 13 mm-es meghajtókkal rendelkezik, támogatja a nagy sebességű Bluetooth 5.0 kapcsolatot, ráadásul rendkívül könnyű és kényelmes - nem kell aggódnod a kényelmetlenség miatt. Beépített érintőpaddal is rendelkeznek, ami sokkal könnyebbé teszi a használatukat.

Márka: Lenovo
Modell: LP40
Meghajtó: 13mm
Bluetooth verzió: 5.0
Tartomány előtávolság: legfeljebb 10m
Akkukapacitás (tok): 300mAh
Feltöltési idő: kb. 1,5h

Gyártó:
Lenovo
Szín:
Fehér
Garancia:
12 Hónap
Raktáron (1 db)
14 999 Ft
ÚJ

Lenovo QE03 vezeték nélküli fülhallgató Olyan vezeték nélküli fülhallgatót keres, amely tökéletes az edzéshez? A Lenovo QE03 kiváló választás lesz! Könnyű és kényelmes - IPX5 vízállósággal is rendelkeznek. Működési idejük eléri a 6 órát egyetlen töltéssel, a beépített 10 mm-es meghajtók pedig kivételes hangminőséget biztosítanak Önnek. A megbízható vezeték nélküli kapcsolatért a Bluetooth 5.0 felel, a fülhallgató működését pedig a kábelbe integrált távirányító könnyíti meg. Fantasztikus hangzás Hagyja, hogy kedvenc dalai feltöltsék energiával a következő edzés során. A Lenovo QE03 dinamikus 10 mm-es meghajtókkal van felszerelve, így lenyűgöző, nagy felbontású hangzást biztosít. Azok a dalok, amelyeket szeret, még soha nem szólaltak jobban! Bluetooth 5.0 Élvezze a gyors és stabil átvitelt interferencia nélkül. Bluetooth 5.0 technológiát használ, hogy megbízható vezeték nélküli kapcsolatot biztosítson szinte minden helyzetben. Az alkalmazott megoldások alacsonyabb energiafogyasztást is garantálnak, ami hosszabb üzemidőt jelent. Erőteljes akkumulátor A Lenovo QE03 segítségével akár 120 dalt is meghallgathat egyetlen töltéssel! A fülhallgató erős akkumulátorral van felszerelve, amelynek kapacitása 100 mAh.

Meghajtó: 10mm
Bluetooth 5.0 verzió
Akkumulátor kapacitása: 100 mAh
Munkaidő: kb. 6 óra
Anyaga szilikon
Vízállóság: IPX5

Gyártó:
Lenovo
Szín:
Fekete
Garancia:
12 Hónap
Raktáron (2 db)
14 999 Ft
 
Szűrés
Szín
Termék státusza