Márciusi Áresőőőő (A készleten lévő nem akciós termékekre) ! Készülékekre: -5% Kód: KOD5% Tartozékokra: -20% Kód: KOD20%  2024.02.29-2024.03.31-ig 50.000.-huf felett ajándék adatkábel!

Kérdése van? Hívjon minket! +36703804362

Apple iPhone X / Xs / Xs Max Széria

3termék 13
ÚJ

(Adott Szín És Készüléktípus Készlethiánya Esetén A Rendelési Idő 2-4 Munkanap)

Az XPRO formatervezői létre hozták az all-inklúzív kamera védő szegéllyel ellátott Soft Touch Silicone Case Slim tokot melyben, mikroszálas bélés védi a telefont a karcolásoktól. Kivágásaival tökéletesen követi a gombokat és íveket, szorosan illeszkedik a telefonhoz. Csúszásgátló tapintása a magas minőségű szilikonnak köszönhető. Főbb tulajdonságai közé tartozik, hogy a vezetéknélküli töltést nem akadályozza, ütésálló és könnyen tisztítható.

5 000 Ft
ÚJ

(Adott Szín És Készüléktípus Készlethiánya Esetén A Rendelési Idő 2-4 Munkanap)

Az XPRO formatervezői új szintre emelték a készülékvédelmet. Megszületett a divatos szilikon XPRO Case Matte, mely kivágásaival tökéletesen követi a gombokat és íveket, valamint a megfelelő XPRO™ edzett üvegekkel hézagmentesen védik a telefont. A puha tapintású tok minden érintéskor prémium érzetet biztosít.

3 000 Ft

(Adott Szín És Készüléktípus Készlethiánya Esetén A Rendelési idő 2-4 munkanap)

Az XPRO™ formatervezői új szintre emelték a készülékvédelmet. Megszületett az XPRO Case szilikontok, mely kivágásaival tökéletesen követi a gombokat és íveket, valamint a megfelelő XPRO™ edzett üvegekkel hézagmentesen védik a telefont. A puha tapíntású borítás minden érintéskor prémium érzetet biztosít.

2 000 Ft