Nyitási Akció! Készülékekre -10%, Tartozékokra -25% Kedvezmény!! Konzol, játékok felvásárlása!!!

9027, Győr, Budai út 1,Árkád Kartel-Mobil Tel.: 0620 344 6000

Bluetooth Sztereó Headset

27 Artikel

Érvezze a kiváló minőségű hangzást és a megbízható vezeték nélküli kapcsolatot. A Lenovo LP40 fejhallgató 13 mm-es meghajtókkal rendelkezik, támogatja a nagy sebességű Bluetooth 5.0 kapcsolatot, ráadásul rendkívül könnyű és kényelmes - nem kell aggódnod a kényelmetlenség miatt. Beépített érintőpaddal is rendelkeznek, ami sokkal könnyebbé teszi a használatukat.

Márka: Lenovo
Modell: LP40
Meghajtó: 13mm
Bluetooth verzió: 5.0
Tartomány előtávolság: legfeljebb 10m
Akkukapacitás (tok): 300mAh
Feltöltési idő: kb. 1,5h

Gyártó:
Lenovo
Szín:
Fehér
Garancia:
12 Hónap
Auf Lager (1 db)
14 999 Ft

Lenovo QE03 vezeték nélküli fülhallgató Olyan vezeték nélküli fülhallgatót keres, amely tökéletes az edzéshez? A Lenovo QE03 kiváló választás lesz! Könnyű és kényelmes - IPX5 vízállósággal is rendelkeznek. Működési idejük eléri a 6 órát egyetlen töltéssel, a beépített 10 mm-es meghajtók pedig kivételes hangminőséget biztosítanak Önnek. A megbízható vezeték nélküli kapcsolatért a Bluetooth 5.0 felel, a fülhallgató működését pedig a kábelbe integrált távirányító könnyíti meg. Fantasztikus hangzás Hagyja, hogy kedvenc dalai feltöltsék energiával a következő edzés során. A Lenovo QE03 dinamikus 10 mm-es meghajtókkal van felszerelve, így lenyűgöző, nagy felbontású hangzást biztosít. Azok a dalok, amelyeket szeret, még soha nem szólaltak jobban! Bluetooth 5.0 Élvezze a gyors és stabil átvitelt interferencia nélkül. Bluetooth 5.0 technológiát használ, hogy megbízható vezeték nélküli kapcsolatot biztosítson szinte minden helyzetben. Az alkalmazott megoldások alacsonyabb energiafogyasztást is garantálnak, ami hosszabb üzemidőt jelent. Erőteljes akkumulátor A Lenovo QE03 segítségével akár 120 dalt is meghallgathat egyetlen töltéssel! A fülhallgató erős akkumulátorral van felszerelve, amelynek kapacitása 100 mAh.

Meghajtó: 10mm
Bluetooth 5.0 verzió
Akkumulátor kapacitása: 100 mAh
Munkaidő: kb. 6 óra
Anyaga szilikon
Vízállóság: IPX5

Gyártó:
Lenovo
Szín:
Fekete
Garancia:
12 Hónap
Auf Lager (2 Stk)
14 999 Ft

Lenovo BT10 vezeték nélküli fülhallgató Szeretné, hogy kedvenc dalai feltöltsék energiával edzései során? Vagy a tökéletes vezeték nélküli fülhallgatót keresi mindennapi használatra? Válassza a Lenovo BT10-et! Élvezze az akár 8 órás üzemidőt, és biztosítson kiváló hangminőséget a 10 milliméteres meghajtóknak köszönhetően. A Bluetooth 5.2 a gyors, stabil kapcsolatért felel, az ergonomikus kialakítás pedig a kényelmet garantálja.   Hang a legmagasabb szinten Biztosítsa magát kiváló HiFi szintű hangminőséggel. A fülhallgató nagy, 10 mm-es meghajtókkal van felszerelve, amelyek lehetővé teszik, hogy élvezze a kiváló harmóniát és a részletgazdagságot. A tiszta hang, a mély basszus és a fülnek kellemes magas hangok még jobban megszólalják kedvenc dalait!  Bluetooth 5.2 A fülhallgató fejlett Bluetooth 5.2-t használ, így megbízható, gyors és stabil kapcsolatot élvezhet.

Erőteljes akkumulátor Mostantól dalai olyan kellemessé tehetik az idejét, amennyire csak szeretné. A fülhallgató rendkívül erős, 110 mAh-s akkumulátorral van felszerelve. Ennek eredményeként akár 8 órás üzemidőt biztosítanak. A töltéshez egyszerűen csatlakoztassa őket egy áramforráshoz egy mikro USB-kábellel. 


Modell: BT10
Fekete szín
Meghajtó: 10mm
Bluetooth 5.2 verzió
Akkumulátor kapacitása: 110 mAh
Micro USB töltő interfész
Töltési idő: kb. 1,5 óra
Működési idő: kb. 8 óra
Anyaga: ABS, TPE
Vízállóság: IPX5

Gyártó:
Lenovo
Szín:
Fekete
Garancia:
12 Hónap
14 999 Ft
27 Artikel