Baseus

Baseus Powerbank PPBD050401

Érdekel, hogy szinte bárhol a világon gyorsan feltöltheti eszközeit Próbáld ki a 30000mAh kapacitású Baseus PPDML-N01 powerbankot! Egyszerre több eszközt is csatlakoztathat hozzá, és nem kell aggódnia a biztonságuk miatt - a komplex védelmi rendszer hatékonyan megelőzi a sérüléseket. A beépített LED képernyő megkönnyíti a termék kezelését, a kompakt méret, a kis súly és a nemzetközi légi szállítási szabványoknak való megfelelés pedig lehetővé teszi, hogy szinte bárhová magával vigye.

Gyors töltés az eszközökhöz

A powerbank számos gyorstöltési protokollt támogat. Kompatibilis többek között FCP-vel, QC-vel és AFC-vel. Ezért tökéletes Huawei, Xiaomi vagy Samsung okostelefonok táplálására. Lehetővé teszi iPhone 12 gyors töltését is 20 W teljesítménnyel – mindössze 30 percet vesz igénybe az energia 50%-ának helyreállítása! Így eszközei rövid időn belül újra használatra készek lehetnek.

Gyártó
Baseus
Akkumulátor
30000mAh
Szín
Fekete
23 500 Ft
Összehasonlítás
Gyorsnézet
Kedvencekhez

Powerbank Baseus Bipow 20000mAh, 2xUSB, USB-C, 15W  A Baseus Bipow powerbank lehetővé teszi több eszköz egyidejű töltését – nem kell többé korlátoznia magát! A komplex védelmi rendszer hatékonyan megelőzi a károkat, így a powerbank használata teljesen biztonságos.  A beépített LED képernyő megkönnyíti a termék kezelését, kompakt mérete, könnyű súlya és a nemzetközi légi szállítási szabványoknak való megfelelése pedig lehetővé teszi, hogy szinte bárhová magával vigye. Gyors töltés A powerbank számos gyorstöltési protokollt támogat.  Kompatibilis többek között az FCP-vel, a QC-vel és az AFC-vel.  Ezért tökéletes Huawei, Xiaomi vagy Samsung okostelefonok táplálására.  Lehetővé teszi például egy iPhone, tablet, fejhallgató vagy Switch gyors töltését is.  Így eszközei rövid időn belül újra használatra készek lehetnek.  És mi a helyzet magával a powerbankkal? A 15 W-os teljes feltöltéshez mindössze 8,5 óra szükséges. Nem kell korlátozni magát A készülék több porttal van felszerelve, így egyszerre akár 3 készüléket is csatlakoztathatunk hozzá! A termék 2 db 15 W-os USB kimeneti portot, 1 db 10 W-os micro USB bemenetet és egy 15 W-os USB-C bemeneti/kimeneti portot kínál.

Gyártó
Baseus
Akkumulátor
20000
Szín
Fehér
Baseus Bipow Digital Display Power Bank 15W 20000mah
22 500 Ft
Összehasonlítás
Gyorsnézet
Kedvencekhez