BASEUS vezeték nélküli töltő 15W Qi EPP Black WXYS-01

Cikkszám: WC-BAS-2
BASEUS vezeték nélküli töltő 15W Qi EPP Black WXYS-01
BASEUS vezeték nélküli töltő 15W Qi EPP Black WXYS-01
Cikkszám: WC-BAS-2
12 999 Ft
Modern indukciós töltő. Akár 15 W teljesítményt támogat a gyors töltéshez, és kompatibilis az összes Qi-kompatibilis okostelefonnal. Az energiaátalakítási hatékonyság eléri a 75% -ot, ami lehetővé teszi a vezetékes töltőkkel való versenyt.

A készülék megbízható védelmi rendszerrel rendelkezik a túlmelegedés, a túlterhelés és a túlfeszültségek ellen, így a telefonok nemcsak gyorsan, hanem biztonságosan is töltődnek.

A töltési teljesítmény legfeljebb 15 W (az okostelefontól függően); használható olyan telefonok gyors töltésére, mint a Xiaomi, a Huawei és az iPhone. Lehetővé teszi a hosszú távú töltést fűtés nélkül.

A LED jelzi az USB-interfész aktuális töltési állapotát. A töltőben vannak tekercsek, amelyek a töltési terület növelésével jelentősen felgyorsítják az egész folyamatot.

A puha szilikon felület biztosítja a készülék biztonságát és kiküszöböli a karcolások megjelenését. Csúszásgátló párnák a töltő stabilitásának biztosításához. Az intelligens vezérlőrendszer érzékeli a készülék paramétereit, és ennek megfelelően állítja be a teljesítményt.

A telefon feltöltésének képessége legfeljebb 6 mm vastag tokban.